top of page

Научи всичко за любимото ръкоделие от дългогодишни специалисти

ПРОДУКТИ

Image by Santoshi Guruju
Гоблени за шиене

Гоблените за шиене са класическа форма на изкуство, която води началото си от Средновековието. През годините с азапочнали да се използват все по-фини тъкани и конци.

diamond-embroidery-with-tweezers_edited.jpg
Диамантени гоблени

Диамантените гоблени са относително нов вид ръкоделно изкуство, което през последните години набира множество последователи. Техниката се състои в лепене на мъниста.

Acrilic Paints
Рисуване по номера

Обожавате рисуването, но ви липсва художествен усет? Вашето решение са комплектите за рисуване по номера! Техниката е сведена до оцветяване по зони и правене на преливки.

SERVICES

За Нас

Ако искате да правите гоблени и диамантени гоблени, но не искате да похарчите цяло състояние, къде можете да търсите? Вие сте на правилното място! Ние от Хоби и Ръкоделие сме събрали на едно място евтини, висококачествени комплекти за бродиране в България. Ние предлагаме само неща, за които знаем, че са висококачествени и от реномирани източници. Ние не само предлагаме страхотни стоки, но също така предоставяме първокласни насоки в изкуството на бродирането на гоблени. Имаме екип от професионалисти, които правят гоблени повече от 50 години. 

ABOUT

ГОБЛЕНИ ОТ КЛИЕНТИ

1998

година сме основани

500000

продадени гоблена

85000

доволни клиента

18

спечелени награди
PROJECTS
CLIENTS
bottom of page